Kineziológia

{

kineziológia görög szóösszetétel, a kinesis mozgást, a logos pedig tudományt jelent.

Mint holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben pozitív változást szeretnénk elérni.

 

Magyarországon legelterjedtebb a Three in One Concepts ( Három az Egyben ), vagy másnéven One Brain rendszer, melyet Gordon Stokes, Candace Callaway és Daniel Whiteside hozott létre több, korábban létrehozott módszert egyesítve. Ez a módszer különösen azért hatékony az érzelmi stresszoldásban, mert minden szinten oldást ér el a páciensnél, hiszen a testtel, a tudatossággal és a tudatalattival egyaránt foglalkozik.

 

Nem azt vonzzuk az életünkbe, amit akarunk, hanem amiben hiszünk!

Amíg ugyanis önismeretünk téves, és énképünk elégtelen, addig nem azt az életet teremtjük a magunk számára, amelyre vágyunk. Életünk gondjainak megoldásában sokszor az jelenti a legnagyobb akadályt, hogy úgy érezzük, mintha rajtunk kívül álló okok hozták volna létre azokat. Az igazság viszont az, hogy minden jelenbeli problémánkat egy korábbi döntésünk indított el, ezen döntéseinket pedig nagy mértékben befolyásolták a múltban átélt tapasztalataink, örömeink és traumáink. Közös munkánk célja ezért az, hogy feltárjuk a múltban eltárolt negatív érzelmeket, hogy ne a tudattalanban megbújó fájdalmas emlékek és rossz beidegződések vezéreljék döntéseinket vagy cselekedeteinket, hanem szabadon, tudatosan döntsünk, tudva, hogy mindig van választás, és ezáltal kihasználjuk a bennünk rejlő képességeket. Elengedhetetlen, hogy belássuk, ma hozott döntéseink alapozzák meg jövőnket.

Ha feloldjuk a múlt traumáit, és megerősítjük életünk örömteli pillanatait, akkor jelen választásainkkal képesek leszünk azt a jövőt felépíteni, amelyre valójában vágyunk.

A terápiákon elhangzó információk, életvezetési tanácsok és a kineziológiai módszerek egy mély belső átalakulást eredményeznek. Segítenek felismerni és feloldani az életünket gátló negatív viselkedési mintákat, gyógyítani lelki fájdalmainkat, irányt adnak a továbblépéshez, és egyensúlyba hozzák szándékainkat a tudattalanban működő hitrendszereinkkel, hogy a továbbiakban azok ne gátolják életünk kiteljesedését. Hozzájárulnak, hogy megtaláljuk helyünket a világban, hogy jobban boldoguljunk a mindennapokban, és hogy tisztázódjon számunkra, mit akarunk elérni, mi a lényegi célunk az életben.

Mi történik egy oldás alkalmával?  

Cím

1026 Budapest

Sodrás utca 7.

Telefon

(+36) 30 503 1633

Email

nplagany@gmail.com