Mi történik egy oldás alkalmával?

 

A kineziológus kérdéseket tesz fel egy meghatározott rendszer szerint, miközben enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai – közvetítve az agy, illetve a test sejtmemória szintjén tárolt információit – a kérdésekre izomtónussal “válaszolnak”.

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten fekvő, valódi okára és a kialakult blokk jellegére, továbbá, hogy egyénre szabottan azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat. Az energia-egyensúly helyreállítására a kineziológus több száz korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók kiemelkedő hatékonysággal bírnak, és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek.

A felkutatott stressz oldására a One Brain módszer számtalan technikát és rendszert bocsát a terapeuta rendelkezésére: mozdulatokat, mozdulatsorokat, vizualizációs technikákat, a kínai gyógyászat energetikai rendszerét, színeket, számokat, szemirányokat, virágeszenciákat, az enneagram rendszerét (önismereti módszer), viselkedésgenetikát stb.

A különböző stresszoldási technikák segítségével a páciens megszabadulhat a múltbéli eseményekhez tapadó negatív érzelmi töltéstől, majd további, otthon is elvégzendő korrekciós gyakorlatokkal erősíti meg az érzelmi stresszoldást.